Saturday, August 7, 2010

C. F. Hahn Pub

Selle pubi koduleht (asub siin!) kiidab selle pubi, restorani ja "teise kodu" maani. Ega minulgi pole nende vägagi maitsvate roogade, hubase miljöö ja muusikaprogrammi kohta midagi öelda, kuid samas ei leidnud nad oma kohta siin blogis just hea asja pärast.
Jah, nende toit on vägagi maitsev ja nende maja on maitsekalt sisustatud, teenindus on korralik ja sõbralik, muusika on hea ja tennist või jalgpalli saab rahus vaadata. Mis mulle selle korraliku söögikoha juures kohe üldse ei meeldi on see, et toitu peab ootama ligi 40 minutit. Jah, see pole kiirsöögikoht kui olen kindel, et nii kaua ei peaks küll ükski MAKSEV klient oma toitu ootama. Eriti, kui tellitud on vaid eelroad ja mitte üldse põhiroad!! Tellisime seal süües külma supi ja sooja supi ning Böff a'la tatar'i. Suupiste toodi meile kohale kohe pärast jooke. Noh, lahendasime seda küll võimalikult aeglaselt, kuid ilmselgelt mitte piisavalt aeglaselt, et täpselt enne sööki lõpetada.
Kui lõpuks söögid käes olime kõik näljast juba nõrkenud, nii et söögid kadusid kiiresti. Ja selle ootamise eest pidime maksma umbes 200.-?
Järgmisel korral ma tean, et enam ma sinna väga ei tiku. Parema meelega võtan Statoilist salati ja söön seda autos!

- kista.

No comments:

Post a Comment